Parket schuren en hard-wax

Parket schuren en hard-wax

Heeft uw parket met hard-wax toplaag aan glans verloren? Slijtage van de toplaag is een natuurlijk proces. Het parket schuren en hard-wax opnieuw laten aanbrengen is dan ook regelmatig nodig om de vloer in topconditie te houden. Met Parket Schuren Amstelveen haalt u dé regionale specialist voor parket schuren en hard-wax aanbrengen in huis.

Wij zijn parketspecialisten van de bovenste plank! Vraag vandaag nog uw offerte parket schuren en hard-wax aan, en ontdek zelf de voordelen!

Al ruim 35 jaar zorgen wij voor het onderhoud van houten vloeren. Houten vloeren en parket zijn voor ons geen ‘hout’, maar de mooiste basis voor een privé of zakelijk interieur. Of het nu gaat om een robuuste planken vloer, modern of klassiek gelegd parket, het juiste onderhoud en de juiste afwerking geeft de vloer karakter. Kiest u voor parket schuren en een hard-wax toplaag? Wij zijn uw specialist!

Parket schuren en hard-wax? Dit maakt Parket Schuren Amstelveen tot experts:

 • 35 jaar ervaring in parket schuren en hard-wax.
 • We werken met moderne, professionele machines voor een minimale stofontwikkeling.
 • Deskundig advies, prettige prijzen.
 • Stressvrij & snel: al het werk wordt voor u gedaan.
 • Topafwerking: parket schuren en hard-wax? Wij werken met hard-wax die ontwikkeld is vanuit de meest moderne technologie voor slijtvastheid, waterbestendigheid en duurzaamheid.
 • Schuren en hard-wax voor elk type houten vloeren mogelijk. Ook bij parket dat voorheen een andere toplaag had.

Parket schuren en hard-wax: gun uw vloer een echte parketteur!

Parket schuren en hard-wax aanbrengen is gespecialiseerd werk. Parket is krachtig en veerkrachtig, maar gelijktijdig kwetsbaar. Bespaar uw vloer (en uw tevredenheid) de mogelijkheid op ondeskundig uitgevoerd parket schuren en hard-wax aanbrengen. Onze parketteurs beschikken over de juiste kennis en het juiste materiaal en zijn zeer ervaren. Met liefde wordt gezorgd voor een vloer waar u trots op kunt zijn!

De voor- en nadelen van hard-wax

People

Hard-wax ontstaat door meerdere soorten wax samen te voegen. Samen vormen ze de beste mogelijke wax-toplaag voor uw voer. Een laag die zo min mogelijk vuil aantrekt en uw vloer goed beschermt tegen vocht. Voor de glansintensiteit van een hard-wax vloer kunt u zowel uit mat als glans kiezen. Ook zijn er verschillende kleuren hard-wax leverbaar. Houd u er rekening mee dat voor een duurzaam resultaat de vloer na het schuren en hard-wax aanbrengen minimaal jaarlijks (afhankelijk van de belasting) een wax-onderhoudsbeurt nodig heeft. Ook is het raadzaam na maximaal 5 jaar het schuren en hard-wax aanbrengen te herhalen.

ONZE FEITEN

icon
250
Positieve reviews
icon
500
Afgeronde opdrachten
icon
200
Tevreden klanten

Gun ook uw hard-wax parket het beste!

Bij Parket Schuren Amstelveen halen we al 35 jaar het mooiste uit houten vloeren naar voeren. U kunt het schuren en hard-wax aanbrengen met een gerust hart overlaten aan onze deskundige handen. Het maakt niet uit of het gaat om een compleet nieuwe houten vloer, een oudere vloer of zelfs een antieke parketvloer: kwaliteit waar u jaar na jaar tevreden over bent, staat voorop.

Binnenkort weer een geweldige vloer dankzij (opnieuw) schuren en hard-wax aanbrengen? Neem voor informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-Mail adres

  Wat kunnen wij voor u doen?

  Aantal m2

  Behandeling

  Uw vraag / opmerkingen