Parket renovatie in amstelveen

Parket renovatie is de moeite waard. Wij overtuigen u graag van de mogelijkheden met een vrijblijvende offerte. Vraag deze vandaag nog aan!

Uw voordelen van door ons uitgevoerde parket renovatie in Amstelveen:

 • Al ruim 35 jaar dé regionale aanbieder voor parket renovatie in Amstelveen.
 • Kennis van zaken en liefde voor het vak.
 • Parket renovatie in Amstelveen die het karakter van de vloer versterkt.
 • Ervaren en kundige parketteurs.
 • Beheersing van het ambacht.
 • De juiste machines.
 • Afwerking met passende, hoogwaardige lak, olie of wax.

Parket renovatie in Amstelveen, geeft uw vloer haar oude glans terug !

Ook oudere parketvloeren – of misschien wel júíst oudere houten vloeren – verliezen hun charme niet. Ook wanneer er goed voor de vloer is gezorgd, kan na verloop van tijd parket renovatie nodig zijn. Om oud parket in hernieuwde glorie te laten schitteren is een professionele opknapbeurt van de specialist uw beste optie. Voor parket renovatie in Amstelveen zijn wij zo’n specialist.

Laat uw parket renovatie in Amstelveen uitvoeren door de expert!

Of u nu de nieuwe eigenaar bent geworden van een oudere woning in Amstelveen met een parketvloer, of dat u zelf al jaren parket in uw interieur heeft, parket renovatie zorgt vaak voor een ongelooflijk resultaat! Als de parketrenovatie zorgvuldig en vakkundig wordt uitgevoerd ontstaat een vloer vol karakter die er de eerste jaren na de renovatie weer als nieuw uitziet: een betoverende en karaktervolle mix die ruimten een heel eigen uitstraling geeft! Parket renovatie in Amstelveen? Wij zorgen er op kundige wijze voor!

 • Parket renovatie in Amstelveen van antiek parket
 • Parket renovatie van bedrijfsvloeren, dansvloeren, entrees, winkelvloeren, enz.
 • Totale en gedeeltelijke parket renovatie in Amstelveen (deelrenovatie bij lokale schade)

Hoogwaardige parket renovatie in Amstelveen

People

Voor Amstelveen en omgeving zijn wij dé regionale specialist met 35 jaar ervaring in parketrenovatie.

Dat parket duurzaam is bewijzen de vele prachtige oude houten vloeren en oudere parket vloeren. Vaak van stevig hout gemaakt en vakkundig gelegd hebben vloeren soms generaties lang hun schoonheid bewezen. Bezit u een dergelijke vloer in Amstelveen of omgeving? Met hoogwaardige parket renovatie in Amstelveen halen wij opnieuw het beste uit de vloer naar boven.

ONZE FEITEN

icon
250
Positieve reviews
icon
500
Afgeronde opdrachten
icon
200
Tevreden klanten

Welk parket renovatie in Amstelveen kunt u door ons laten uitvoeren?

Misschien denkt u bij ‘parket renovatie’ alleen aan het herstellen van zeer oud parket of oudere houten vloeren. Parket renovatie omvat nog veel meer. Wij voeren parket renovatie in Amstelveen uit aan antiek parket, maar herstellen ook intensief gebruikt parket dat te kampen heeft met deuken, vervuiling, slijtage van de toplaag of diepe krassen. Ook is het vaak mogelijk een deel van het parket te laten restaureren wanneer de slijtage of schade zich slechts op één locatie bevindt. Neem voor een goed antwoord op uw vragen over het herstellen van parket, of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-Mail adres

  Wat kunnen wij voor u doen?

  Aantal m2

  Behandeling

  Uw vraag / opmerkingen