Parket schuren en lakken

Parket schuren en lakken

U wilt uw parket laten schuren en lakken. Een goede keus, want elk parket krijgt na verloop van tijd zichtbare beschadigingen zoals deuken, krassen, vervuiling en slijtageplekken. Ook de lak verliest zijn glans door gebruik en slijtage. Dit is een normaal proces. Hoe mooi en onderhoudsvriendelijk uw houten vloer ook is, elk parket met een laktoplaag heeft na verloop van tijd onderhoud nodig. Met een professionele schuurbeurt en een vers verzegeld oppervlak gaat uw parket glansrijk weer jaren mee.

Parket schuren en lakken in Amstelveen en omgeving? U krijgt van ons een prima offerte voor parketonderhoud waar u 100% op kunt vertrouwen. Goed advies, vakwerk door ervaren parketteurs en een vloerafwerking met hoogwaardige (natuurlijke) lakken zijn standaard inbegrepen!

Parket schuren en lakken? Hierom kiest u voor Parket Schuren Amstelveen:

 • Regionale aanbieder met ruim 35 jaar ervaring in parketonderhoud, parket schuren en lakken en parket reiniging.
 • Minimale stofontwikkeling; wij gebruiken professionele machines met stofafzuiging.
 • Altijd advies dat hout snijdt.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Stressvrij & snel: moderne lakken zorgen ervoor dat de vloer al na enkele uren weer beloopbaar is.
 • Wij zorgen voor de schoonheid van alle soorten parket. Van moderne houten vloeren tot antiek parket: parket schuren en lakken is bij ons in vakkundige handen.

Parket schuren en lakken: écht werk voor onze experts!

Parket schuren en lakken is werk dat tot op de millimeter nauwkeurig moet gebeuren. Dit is waarom parket schuren en lakken door de experts van Parket Schuren Amstelveen loont. Niet alleen beschikken we over veel kennis, maar ook over de juiste machines. Daarmee maken we zorgvuldig en snel meters waar het kan, en zijn we afgestemd op verfijnd schuurwerk in hoekjes en moeilijke plaatsen.

Moderne lakken

People

Een topvloer verdient een toplak. Dit is een extra reden om bij parket schuren en lakken te kiezen voor vakmensen. Wij werken met (natuurlijke) lakken die speciaal voor professionals ontwikkeld worden. U bent ervan verzekerd dat u experts in huis haalt die het parket schuren en lakken deskundig en snel uitvoeren. Uw vloer wordt na het schuren voorzien van een, voor uw parket meest geschikte, sterke en duurzame lakafwerking.

ONZE FEITEN

icon
250
Positieve reviews
icon
500
Afgeronde opdrachten
icon
200
Tevreden klanten

Gun ook uw houten vloer het beste!

Wij halen opnieuw het mooiste uit uw houten vloer of parketvloer naar boven. Vertrouw het parket schuren en lakken van u vloer toe aan dé regionale specialist van Amstelveen en omstreken. Binnenkort (weer) een vloer om trots op te zijn? Neem dan voor alle gewenste informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-Mail adres

  Wat kunnen wij voor u doen?

  Aantal m2

  Behandeling

  Uw vraag / opmerkingen