Parket schuren en oliën

Parket schuren en oliën

Wilt u uw parket laten schuren en oliën? Ontdek alle mogelijkheden om uw parketvloer door ons te laten onderhouden en renoveren. Parket schuren en oliën is mogelijk bij bestaande en nieuwe houten vloeren. Oók wanneer de vloer voorheen een lak toplaag had! Wij werken met natuurlijke oliën die zorgen voor een uitstekende impregnatie en een langdurige bescherming.

Parket schuren en oliën? Kies voor de ervaring en kennis van Parket Schuren Amstelveen. Al ruim 35 jaar dragen wij zorg voor de schoonheid van houten vloeren. Vraag vandaag nog naar uw vrijblijvende offerte: ‘Parket schuren en oliën.’

Wanneer parket schuren en oliën?

Heeft u een parketvloer of een houten plankenvloer met olie-finish die er niet meer mooi uitziet?
Dan zijn er twee manieren om deze te renoveren: het parket schuren en oliën, of het parket reinigen en opnieuw oliën.

Geoliede parketvloer reinigen

Bij weinig krassen is het een optie om de vloer door ons te laten reinigen en opnieuw te voorzien van een goede olie. Hiermee worden krassen en oneffenheden niet verwijderd, maar het voordeel is dat de maximale dikte van het hout behouden blijft.

Parket schuren en oliën: beter dan reinigen alleen

De tweede optie is om te kiezen voor parket schuren en oliën. Deze procedure is de beste optie voor sterk vervuilde houten vloeren of bij parket met veel krassen, deuken of andere beschadigingen.

Parket dat grijs verkleurd

Heeft uw parket een grijze verkleuring? Dit ontstaat wanneer geolied parket niet op tijd opnieuw geolied wordt. Door gebruik en slijtage neemt de beschermende oliefilm af. Het resultaat: de vloer is niet meer optimaal verzegeld en vuil kan het hout binnendringen. Parket schuren en oliën zorgt er in dat geval voor dat uw vloer weer een goede beschermende olielaag heeft en weer voor jaren meekan.

Van afgelakte vloer naar olie

People

Wilt u van een lak toplaag voor uw houten vloer overstappen op een vloerafwerking met olie? Het parket schuren en oliën wanneer de vloer eerst een laklaag had is bijna nooit een probleem. Voorwaarde is dat de vloer nog dik genoeg is om de laklaag plus een kleine bovenlaag van het parket af te schuren.

Is ook uw geoliede houten vloer of parketvloer toe aan reiniging of renovatie? Vertrouw uw kostbare vloer toe aan dé regionale specialist van Amstelveen en omstreken. Neem voor informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

ONZE FEITEN

icon
250
Positieve reviews
icon
500
Afgeronde opdrachten
icon
200
Tevreden klanten

Het schuren van vloeren die zijn afgewerkt met gekleurde olie

Bij het parket schuren en oliën kunt u kiezen voor verschillende kleuren olie. Heeft uw houten vloer al een behandeling ondergaan met olie dan gaat bij het deels schuren de gelijkmatigheid van de kleur verloren. Het kan dan een betere optie zijn om de vloer in zijn geheel te schuren en opnieuw te oliën. Wij informeren u uitgebreid wat voor uw vloer de beste optie is.

Is ook uw geoliede houten vloer of parketvloer toe aan reiniging of renovatie? Vertrouw uw kostbare vloer toe aan dé regionale specialist van Amstelveen en omstreken. Neem voor informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-Mail adres

  Wat kunnen wij voor u doen?

  Aantal m2

  Behandeling

  Uw vraag / opmerkingen