Parket schuren

Parket schuren voor een onweerstaanbaar mooie vloer

Dof parket of slijtage aan uw houten vloer? Door het parket te schuren halen wij de natuurlijke schoonheid van de vloer weer naar voren. Wij schuren alle soorten parketvloeren en zorgen voor een nieuwe beschermlaag. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Uw regionale specialist voor schitterende houten vloeren

Parket Schuren Amstelveen is al meer dan 35 jaar een betrouwbare, regionale specialist voor parketonderhoud. We houden alle soorten houten vloeren mooi en kwalitatief. Is het parket schuren (nog) niet nodig, maar wilt u uw parket laten reinigen? In plaats van parket schuren (de toplaag verwijderen) kan reinigen van parket met behoud van de toplaag een groot verschil maken. Het resultaat? Een stralende vloer zonder het parket te schuren of opnieuw te lakken!

In 4 stappen heeft u weer een mooi gelakte vloer

 • Door reiniging en/of schuren wordt de bestaande toplaag verwijderd
 • Krassen en diepere beschadigingen worden vlakgeschuurd
 • Fijn parket schuren maakt de vloer klaar voor een nieuwe beschermlaag
 • Er wordt een nieuwe, solide beschermlaag aangebracht

Een goed onderhouden vloer is een houten vloer!

Hout leeft. Dat is de charme van parket! Maar doorleeft is een ander verhaal. Wij geven uw parket haar natuurlijke schoonheid terug en bieden hiervoor als regionale specialist voor onderhoud en parket schuren in Amstelveen de volgende diensten aan:

 • Het schuren van parketvloeren en houten vloeren
 • Lakken van parket en houten vloeren
 • Het reinigen, waxen en oliën van parket en houten vloerdelen

Over Parket Schuren Amstelveen

People

Wij zijn de 5-sterrenspecialist waar het gaat om onderhoud van houten vloeren. Ons voltallige team bestaat uit 6 ervaren en gecertifieerde parketteurs. Uw kostbare, natuurlijke vloer is bij ons in goede handen. Reinigen, schuren, lakken, oliën of waxen? U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Dat Parket Schuren Amstelveen werkt, bewijzen de vele tevreden klanten bij wie we de afgelopen tientallen jaren over de vloer mochten komen.

ONZE FEITEN

icon
250
Positieve reviews
icon
500
Afgeronde opdrachten
icon
200
Tevreden klanten

Wanneer is het tijd voor een nieuwe beschermlaag?

Parket laten reinigen zorgt er al voor dat uw vloer in glans en schoonheid herstelt. Oppervlakkige krassen worden daarmee minder zichtbaar. Zijn er diepere krassen of slijtageplekken ontstaan? Dan is het parket schuren en opnieuw lakken, waxen of oliën van de vloer een betere optie.

Ook wanneer u een woning betrekt en de trotse eigenaar bent geworden van een karakteristieke, maar verouderde houten vloer, zorgen wij ervoor dat uw parket er weer prachtig bij komt te liggen. Wij herstellen uw vloer door deze te schuren en te voorzien van een nieuwe, beschermende toplaag.

Is ook uw houten vloer of parketvloer aan een opfrisbeurt toe? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-Mail adres

  Wat kunnen wij voor u doen?

  Aantal m2

  Behandeling

  Uw vraag / opmerkingen